Vi som jobbar här

Anette Schilling, leg. tandläkare

Om Tandläkeriet

Gripsholms tandläkeri AB erbjuder modern och professionell tandvård i mysiga lokaler i centrala Mariefred.

 

Kunskap och teknik

Vi arbetar med den senaste tekniken enligt vetenskap och beprövad erfarenhet. Genom regelbunden vidareutbildning uppdaterar vi vår kunskap och vi investerar i den senaste utrustningen.

 

”Anette är den bästa tandläkare jag någonsin gått hos. Hon är skicklig, kolossalt trevlig och lätt på hand. Jag har haft problem med mina kronor och fått dem utbytta av Anette. Nu slipper jag krångel och besvär med kronorna, som dessutom har perfekt färg!”

MARGARETA WOLLGAST, MARIEFRED

 

Noggrannhet och omtanke

Våra patienter uppskattar såväl vår noggrannhet som vår omtanke om dem. De behandlingar vi ger idag påverkar våra patienter under en många år framåt.

 

”Jag har gått hos Anette Schilling i flera år. Det jag uppskattar särskilt är hennes omsorg om mig som patient. Vid ett tillfälle fick jag en tillfällig lagning precis före jul. Anette var mycket noggrann med att jag skulle veta precis hur jag skulle få snabb, akut hjälp om jag skulle behöva det under julhelgen.”

KARIN LARÉN HALLSTRÖM, MARIEFRED

 

Helhetssyn och hälsa

Eftersom munnen är en del av kroppen, tar vi alltid hänsyn till hela dig. Tandhälsa och övrigt välbefinnande hänger ihop. Vi har ett nära samarbete med bl.a sjukgymnast och naprapat och vid behov även läkare. Vi vill att dina tänder, din mun, dina käkar och relaterade muskler ska verka under optimala estetiska och funktionella förhållanden, för att hela du ska må bra!

 

Samarbetspartners

GHP Specialisttandläkarna, Nacka

Malin Vesterbacka, ortodonti

Tandläkare Ursula Falkringe

Jens Aronsson, Endodonti

Södertälje naprapatcenter

Sweden dental

 

 

Kunskap och omtanke

Vårt motto är kunskap och omtanke. Det innebär att vi arbetar med den senaste tekniken enligt vetenskap och beprövad erfarenhet och att du blir väl omhändertagen av vår personal.

 

 

GRIPSHOLMS TANDLÄKERI AB