Om oss

Hos oss på Gripsholms tandläkeri får du modern och professionell tandvård i fräscha lokaler i hjärtat av Mariefred.

Låt oss få presentera vårt team:

Anette Schilling
Tandläkare och ägare

Alexander Niemi
Vice VD

Madeleine Hjelm
Tandsköterska

Emilia Tshibanda
Tandsköterska

Olivia Öhlund
Tandsköterska

Carl Bernhardsson
Tandsköterska

Peter Axtelius
Tandsköterska

Jens Aronsson
Specialisttandläkare – endodonti

Ursula Falkringe
Tandläkare

Kunskap och teknik

Vi arbetar med den senaste tekniken, enligt vetenskap och beprövad erfarenhet. Genom regelbunden vidareutbildning uppdaterar vi vår kunskap och vi investerar i den senaste utrustningen.

Noggrannhet och omtanke

Våra patienter uppskattar såväl vår noggrannhet som vår omtanke om dem. De behandlingar vi ger idag påverkar våra patienter under många år framöver.

Helhetssyn och hälsa

Eftersom munnen är en del av kroppen, tar vi alltid hänsyn till hela dig. Tandhälsa och övrigt välbefinnande hänger ihop. Vi har ett nära samarbete med bl.a sjukgymnast och naprapat och vid behov även läkare. Vi vill att dina tänder, din mun, dina käkar och relaterade muskler ska verka under optimala estetiska och funktionella förhållanden, för att hela du ska må bra!

”Anette är den bästa tandläkare jag någonsin gått hos. Hon är skicklig, kolossalt trevlig och lätt på hand. Jag har haft problem med mina kronor och fått dem utbytta av Anette. Nu slipper jag krångel och besvär med kronorna, som dessutom har perfekt färg!”

Margareta Wollgast, Mariefred

”Jag har gått hos Anette Schilling i flera år. Det jag uppskattar särskilt är hennes omsorg om mig som patient. Vid ett tillfälle fick jag en tillfällig lagning precis före jul. Anette var mycket noggrann med att jag skulle veta precis hur jag skulle få snabb, akut hjälp om jag skulle behöva det under julhelgen.”

Karin Larén Hallström, Mariefred