Bli en del av vårt team

– vi söker en tandläkare till oss i Mariefred

Rekrytering 2024

Tänder du på småstadsidyll?

Vi är på jakt efter en passionerad och engagerad tandläkare som känner en stark dragning till livet i småstaden.

Vår klinik ligger i det pittoreska Mariefred, en pärla söder om Stockholm, omgiven av storslagen natur och en rogivande atmosfär. Det är här du kan andas ut och verkligen göra skillnad!

På vår klinik sätter vi din personlighet och inställning i första rummet. Vi värdesätter ett öppet sinne och förmågan att läsa av våra patienter. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer, både med våra patienter och inom vårt team.

Vårt mål är att skapa en familjär och stödjande miljö, där skrattet aldrig ligger långt borta och där varje människa känner sig sedd och uppskattad. Vi tror att ett gott skratt och en positiv inställning kan göra underverk, både för vårt team och för patienterna vi behandlar.

Vi söker dig som utstrålar lugn och kompetens, och som ser varje patient som en unik individ med egna behov och önskemål. Vi vill att du ska vara med oss på resan att göra vår klinik till det självklara valet för alla som söker tandvård i Mariefred.

Varför välja Gripsholms Tandläkeri?

  • En idyllisk plats: Vår klinik är vackert inbäddad i den charmiga småstaden Mariefred och erbjuder en avkopplande och trivsam arbetsmiljö. Perfekt för att balansera arbetsliv och fritid.
  • Gemenskap: På Gripsholms Tandläkeri är vi ett härligt gäng som hjälper varandra och strävar att göra det bästa tillsammans.
  • Modern utrustning: Vi investerar i modern tandvårdsteknik för att ge våra patienter den bästa vårdupplevelsen.
  • Framtidsutsikter: Vi planerar att expandera till fler orter i framtiden, vilket öppnar upp spännande karriärmöjligheter för dig inom Gripsholms Tandläkerinätverket.

Din roll hos oss:

Som tandläkare hos oss får du möjlighet att arbeta i en avkopplande och professionell miljö. Tillsammans kommer vi att ta hand om både nära (och långväga) patienter med personlig omtanke och ge dem bästa möjliga vård.

Ansök nu!

Om du känner att detta är rätt plats för dig, och om du delar vår passion för småstadsidyll och högkvalitativ tandvård, då kan du vara precis den vi letar efter. Låt oss skapa möjligheter tillsammans och göra Mariefred ännu lite vackrare – ett leende i taget.

Vi ser fram emot att lära känna dig och diskutera hur du kan bli en värdefull del av vår praktik.

Ring oss på: 0159-12 007, om du har frågor.
Mejla din ansökan till: alexander@tandlakeri.se.

Välkommen att höra av dig!

Med varma hälsningar,

Anette Schilling, grundare och tandläkare
Alexander Niemi, vice VD